Кавуновий лимонад: Літо у склянці!

Інгредієнти:

  4 склянки кавуна без кісточок, нарізаного кубиками,
  1/2 склянки свіжовичавленого лимонного соку,
  1/4 склянки меду або цукру (за смаком),
  2 склянки холодної води,
  кубики льоду,
  свіжа м’ята + скибочки лимона для прикраси.

Кроки:

1. Збийте кавун у блендері до однорідної маси, потім процідіть, якщо у вас його немає.
2. Змішайте лимонний сік, мед і воду — бажано сирі.
3. Охолодіть у холодильнику щонайменше 30 хвилин.
4. Подавайте з льодом у склянках або глечику.
5. Прикрасьте скибочками лимона та м’ятою для свіжого смаку!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *