10-хвилинний яблучний пиріг з ванільним пудингом, який зводить з розуму весь світ!

Шукаєте
швидкий та смачний десерт, який порадує всіх у вашій родині? Цей 10-хвилинний яблучний пиріг з оксамитовим ванільним пудингом – ідеальний вибір! Ніжний, ароматний та неймовірно простий у приготуванні – не дивно, що він завойовує серця гурманів у всьому світі.

Інгредієнти
для тіста:

2 яблука середнього розміру
2 яйця
1 склянка молока
1 склянка пшеничного борошна
2 столові ложки цукру
1 чайна ложка розпушувача
Щіпка солі
1 чайна ложка кориці (за бажанням)
Для ванільного пудингу:
1 упаковка ванільного пудингу (на 500 мл молока)
500 мл молока
2 столові ложки цукру
Для подачі:

Цукрова пудра для посипання
Свіжа м’ята або кулька ванільного морозива (за бажанням)
Приготування
:
У каструлі змішайте порошок заварного крему, цукор і молоко згідно з інструкціями на упаковці. Варіть, помішуючи, до загустіння. Відставте охолоджуватися.

Приготування тіста:
Очистіть яблука, видаліть серцевину та тонко наріжте.
У мисці змішайте яйця, молоко, цукор, сіль та корицю. Поступово додавайте просіяне борошно та розпушувач, доки не утвориться гладке тісто.
Випікання тіста:

Розігрійте трохи вершкового масла у великій сковороді.
Влийте половину тіста, рівномірно розподіліть скибочки яблук і накрийте рештою тіста.
Смажте на середньому вогні, доки низ не стане золотисто-коричневим. Потім переверніть млинець (можна використовувати тарілку) і смажте до золотисто-коричневого кольору.

Охолоджений ванільний пудинг розподіліть по підготовленому коржу, посипте цукровою пудрою та прикрасьте листочками м’яти.

Поради щодо подачі та зберігання
: Подача: Найкраще подавати теплим, але також смачно подавати холодним. Додайте кульку ванільного морозива для більш насиченого десерту.
Зберігання: Зберігайте торт у холодильнику до 2 днів. Пудинг можна зберігати окремо та намазувати безпосередньо перед подачею. Безглютенові
варіанти
: Замість пшеничного борошна використовуйте рисове або мигдальне борошно.
Зі смаком горіхів: Посипте торт волоськими горіхами або пластівцями мигдалю перед смаженням.

Какао: Додайте 1 столову ложку какао до тіста, щоб надати пирогу шоколадного смаку.
З іншими фруктами: Замініть яблука на груші, персики або лісові ягоди.
Найчастіші запитання
1. Чи можна приготувати цей пиріг у духовці?
Так, просто вилийте яблучне тісто у змащену форму та випікайте при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин.

2. Чи можна замінити ванільний пудинг чимось іншим?
Безумовно! Шоколадний, карамельний або кокосовий пудинг підійдуть так само добре.

3. Чи можна приготувати тісто за день?
Так, ви можете приготувати тісто заздалегідь і зберігати його в холодильнику. Однак, пам’ятайте, що перед смаженням його потрібно ретельно перемішати.

4. Як уникнути підгоряння млинця?
Готуйте млинець на середньому вогні та використовуйте антипригарну сковороду. Обережно перевертайте його, щоб уникнути розривів.

Насолоджуйтесь! 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *