5 швидких і простих рецептів супу з кабачків

Легкі та прості у приготуванні, ось наші найкращі рецепти супу з кабачків. З м’ятою, каррі або вершковим сиром… кожен знайде щось для себе. Приготуйте ці рецепти миттєво та насолоджуйтесь!

Наші ідеї рецептів супів з кабачків:

Рецепт супу з кабачків та моркви
Рецепт супу каррі з кабачків
Рецепт супу з кабачків Кірі
Рецепт супу з кабачків та м’яти
Рецепт супу з кабачків та помідорів
Рецепт супу з кабачків та моркви
Інгредієнти:

3 кабачки
3 моркви
1 таблетка курячого бульйону
1 невелика цибулина
1 шматочок вершкового масла
сіль, перець
Кроки підготовки:

Крок 1: Очистіть кабачки та моркву, промийте їх та наріжте скибочками.

Крок 2: Розігрійте масло у великій каструлі та обсмажте на ньому очищену та нарізану цибулю.

Крок 3: Додайте моркву та кабачки.

Крок 4: Потім додайте подрібнений бульйонний кубик, сіль і перець, залийте водою та доведіть до кипіння.

Крок 5: Зменште вогонь і готуйте 20 хвилин.

Крок 6: Змішайте та подавайте гарячим. (Можна додати 500 мл крем-фреш під час змішування.)

Рецепт супу каррі з кабачків
Інгредієнти:

3 кабачки
1 біла цибулина
2 столові ложки оливкової олії
600 мл курячого бульйону
250 г густої сметани
2 помідори
1 гілочка свіжого базиліка
сіль, перець
Кроки підготовки:

Крок 1: Очистіть та наріжте білу цибулю, пасеруйте її в каструлі з оливковою олією 5 хвилин на середньому вогні.

Крок 2: Тим часом видаліть кінчики кабачків, потім наріжте їх кружальцями та додайте. Дайте їм готуватися, регулярно помішуючи, 10 хвилин.

Крок 3: Влийте курячий бульйон, накрийте кришкою та тушкуйте 25 хвилин.

Крок 4: Тим часом наріжте помідори кубиками.

Крок 5: Додайте 150 г крем-фреш у каструлю та збийте занурювальним блендером. Нагрівайте ще кілька хвилин, не доводячи до кипіння.

Крок 6: Розлийте по сервірувальних мисках або тарілках, додайте решту крем-фреш і посипте нарізаними кубиками помідорами та кількома листочками свіжого базиліка. Подавайте негайно.

Рецепт супу з кабачків Кірі
Інгредієнти:

3 кабачки
2 картоплини
1 цибулина
2 зубчики часнику
2 кубики курячого бульйону
4 порції Кірі
3 столові ложки оливкової олії
50 г кедрових горіхів
1 пучок плосколистої петрушки
сіль, перець
Кроки підготовки:

Крок 1: Очистіть та помийте картоплю, а потім наріжте її невеликими шматочками.

Крок 2: Помийте кабачки та наріжте їх кружальцями.

Крок 3: Очистіть та наріжте цибулю та зубчики часнику.

Крок 4: Розігрійте оливкову олію у великій каструлі та спочатку обсмажте цибулю на сильному вогні.

Крок 5: Коли цибуля почне підрум’янюватися, зменште вогонь і додайте часник та овочі. Дайте їм готуватися кілька хвилин, добре помішуючи, потім залийте водою та додайте кубики бульйону. Дайте їм тушкуватися на повільному вогні 20 хвилин.

Крок 6: Коли овочі стануть м’якими, покладіть їх у блендер разом з частиною бульйону. Збийте все разом і додайте більше бульйону, щоб отримати бажану консистенцію.

Крок 7: Додайте порції кірі та 40 г кедрових горіхів. Знову перемішайте, приправте сіллю та перцем.

Крок 8: Подавайте суп по тарілках і посипте зверху кількома промитими листочками петрушки. Для прикраси посипте суп рештою 10 г кедрових горішків. Також можна посипати кількома ягодами.

Рецепт супу з кабачків та м’яти
Інгредієнти:

4 кабачки
1 столова ложка оливкової олії
1 чайна ложка крупної солі
100 грамів рікотти
10 листочків м’яти
Кроки підготовки:

Крок 1: Помийте та крупно наріжте кабачки.

Крок 2: Промийте м’яту.

Крок 3: У великій каструлі обсмажте шматочки кабачків на оливковій олії з крупною сіллю, доки вони не почнуть підрум’янюватися. Залийте водою та варіть 10 хвилин.

Крок 4: Вимкніть вогонь і додайте рікотту.

Крок 5: Збийте все разом, доки не отримаєте однорідний суп з кабачків та сиру. Дайте йому охолонути.

Крок 6: Після охолодження додайте листя м’яти та знову перемішайте. Приправте сіллю та перцем.

Крок 7: Подавайте холодний суп з кабачків з м’ятою в тарілках.

Рецепт супу з кабачків та помідорів
Інгредієнти:

2 кабачки
1 помідор
1 цибулина
1 картоплина
1 свіжий сир з часником та травами
1 кубик курячого бульйону
1 літр води
сіль, перець
Кроки підготовки:

Крок 1: Кабачки та помідори очистіть, подрібніть, видаліть насіння та наріжте кубиками.

Крок 2: Очистіть та наріжте цибулю.

Крок 3: Наріжте картоплю невеликими шматочками.

Крок 4: У каструлю з 1 літром води та бульйонним кубиком додайте картоплю, цибулю, кабачок та помідор.

Крок 5: Готуйте 45 хвилин, потім перемішайте.

Крок 6: Покришіть вершковий сир з часником та травами та додайте його до супу. Приправте сіллю, перцем та знову перемішайте.

Крок 7: Подавайте в тарілках.

Яка різниця між супом і велюте з кабачків?
Якщо у вас залишився яєчний жовток або трохи вершків , зараз саме час приготувати вершковий суп для всієї родини. Незалежно від того, чи насолоджуватиметеся ви цим кабачковим супом з кокосовим молоком, гарячим чи холодним, він сподобається як дітям, так і дорослим.

Чи потрібно чистити кабачки для холодного супу?
Абсолютно ні! Пропустивши цей крок, ви заощадите час на нарізанні. Вам потрібно лише нарізати їх скибочками або невеликими шматочками.

Як загустити суп з кабачків?
Щоб загусити суп , просто додайте крохмалистий продукт. Хоча картопля є найпопулярнішим рішенням, ви також можете додати невеликі макарони типу вермішелі .

Якщо ви любите червону сочевицю або квасолю , ви також можете спробувати це. Це дуже смачно!

Яку спецію, родину овочів або різновид сиру слід додавати до супу з кабачків?
А А ЯК ЩОДО спецій?
Якщо у вас закінчився часник, підійдуть каррі, петрушка або чебрець .

Які ще овочі добре поєднуються з кабачками?
Щоб діти їли більше овочів, не вагайтеся використовувати шпинат. Крім того, коли вони відкриють його вплив на Попая, ваші малюки не вагатимуться налити собі ще дві миски цього смачного супу .

Хай живе свіжий сир у супі
«Смішлива корова» або «Філадельфія» для найменших, скибочки козячого сиру для дорослих… безсумнівно, це одні з сирів, які найчастіше додають до кабачкового супу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *