М’яке яблучне печиво
М’яке яблучне печиво – це прості та легкі ласощі, які швидко готуються та ідеально підходять для сніданку або перекусу для всієї родини.
Серед багатьох рецептів яблучного печива ці неймовірно легко приготувати навіть для початківців: все, що вам потрібно, це миска, щоб змішати всі інгредієнти. Щоб їх приготувати, просто наріжте яблука на дрібні шматочки та додайте їх до суміші яєць, цукру, вершкового масла, борошна та розпушувача. Як тільки тісто досягне консистенції пісочного тіста, скачайте їх у кульки, викладіть на деко та випікайте в духовці 20 хвилин. Вони готові до вживання; просто посипте їх цукровою пудрою.
У нашому рецепті ми використовували яблука сорту «Пінк Леді», які трохи солодкі, але мають приємну кислуватість. Ви можете використовувати яблука сорту «Голден Делішес» для солодшого печива або яблука сорту «Гренні Сміт» для кислого смаку.
Якщо ви хочете більш сільського смаку, ви можете використовувати коричневий цукор замість цукрового піску. Більше того, якщо ви оберете органічні, необроблені яблука, ви можете використати їхню шкірку для приготування настою, ідеального для печива: в кінці рецепту Мелісса покаже вам, як це зробити. Ось як приготувати м’яке яблучне печиво за кілька простих кроків.
Також спробуйте яблучне печиво у формі серця або листкове тісто з яблук – прості та смачні ласощі для сніданку чи перекусу.
Інгредієнти
БОРОШНО ТИПУ 00
380 г
ЯЙЦЯ, КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ
2
ЗАСТОСУЄТЬСЯ
2
М’ЯКЕ ВЕРШКОВЕ МАСЛО
160 г
ЦУКОР
90 г
ТІСТО ДЛЯ ВИПІЧКИ
2 рівні чайні ложки
ЛИМОННИЙ СІК
за смаком
для яблук
ДЛЯ ПРИКРАСИ
ЦУКРОВА ПУДРА
за смаком
Як приготувати м’яке яблучне печиво
Крок 1:
Очистіть яблука та наріжте їх на невеликі шматочки. Ми нарізаємо їх не надто дрібними, щоб їх не було видно. Відкладіть їх, збризнувши лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Дивіться решту на наступній сторінці.
Крок 2.
У мисці збийте яйця кімнатної температури та поступово додайте цукор.
Крок 3.
Потім додайте м’яке масло та продовжуйте збивати.
Крок 4.
Додавайте борошно потроху. Коли пісочне тісто стане м’яким, додайте розпушувач і перемішуйте лопаткою, доки суміш не утворить однорідну масу. 4.
Крок 5.
Додайте яблука до суміші та добре перемішайте. 5.
Крок 6.
На деку, застеленому пергаментним папером, сформуйте з тіста кульки за допомогою двох ложок. 6.
Крок 7.
Випікайте при температурі 180°C протягом 20 хвилин у конвекційній духовці. 7.
Крок 8.
Дайте печиву охолонути, потім посипте цукровою пудрою перед подачею. 8.
Порада:
Щоб приготувати настій з яблучної шкірки, налийте воду в каструлю та доведіть до кипіння. Потім додайте яблучну шкірку та паличку кориці та варіть на повільному вогні ще 5 хвилин. За бажанням, можна приправити настій імбиром або гвоздикою. Процідіть настій у кухоль, додайте часточку лимона та подавайте.
Зберігання
М’яке яблучне печиво можна зберігати 3-4 дні у формі для печива або герметичному контейнері.