Вони такі смачні, що я готую їх двічі на тиждень! Найпростіший рецепт з кабачків!

Інгредієнти:
4 середніх кабачка
2-3 зубчики часнику, дрібно нарізані
2-3 столові ложки оливкової олії
Сік 1 лимона
Цедра 1 лимона (за бажанням, для свіжості)
Сіль та чорний перець за смаком
1/4 склянки подрібненої свіжої петрушки (за бажанням, для яскравого кольору та свіжості)
1/4 склянки тертого пармезану (за бажанням, для аромату)

Інструкції:

Приготування кабачків:
Помийте та висушіть кабачки. Наріжте їх скибочками або півмісяцями, за бажанням.
Для більш рівномірної текстури наріжте всі кабачки на однакові шматочки.

Приготування:
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньо-сильному вогні.
Додайте подрібнений часник і пасеруйте приблизно 1 хвилину, доки не з’явиться аромат. Будьте обережні, щоб він не підгорів.
Додайте кабачки на сковороду та пасеруйте приблизно 5-7 хвилин, періодично помішуючи, доки вони не розм’якнуть і злегка не підрум’яняться.
Якщо кабачки виділяють забагато води, пасеруйте ще трохи, поки зайва рідина не випарується.

Заправка:
Як тільки кабачки стануть м’якими, додайте лимонний сік і цедру лимона (за бажанням). Добре перемішайте, щоб рівномірно розподілити смак.
Приправте сіллю та перцем за смаком.
За бажанням додайте подрібнену петрушку та перемішайте.

Подача:
Перекладіть обсмажені кабачки на тарілку для подачі та за бажанням посипте тертим пармезаном.
Подавайте теплим як гарнір або легку основну страву.

Цей рецепт простий, але смачний завдяки лимону та часнику. Запечені кабачки з часником та лимоном ідеально підходять для швидкої вечері та добре поєднуються майже з будь-якою основною стравою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *