Сливовий мохіто та фанта: найсмачніші компоти із сливи на зиму. Закриваю так щороку – простий та смачний рецепт

Компоти зі сливи багато хто не любить через необхідність додавати багато цукру. Пропоную вам скуштувати мій рецепт дивовижного напою, який більше схожий на оригінальний коктейль, а не просто на компот.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  • сливи, 600 г;
  • лимон, чверть чи апельсин, половина;
  • цукор, 300 г;
  • м’ята, 2 гілочки

Процес приготування:

Сливи промиваємо, лимон та апельсин добре миємо, щоб шкірка стала чистою.

Ріжемо кружальцями апельсин та лимон.

У банки розкладаємо по парі кружечків лимона чи апельсина, пари гілочок м’яти та сливи.

Дорогі господині щоб бачити у стрічці рецептики, ВАЖЛИВО проявляти активність, ставити вподобайки , коментувати та ділитись з друзями Дякую всім за розуміння та підтримку

Заливаємо окріп і накриваємо кришками та закручуємо.

Банки кілька разів перевертаємо для кращого розчинення цукру.

Перевертаємо банки і укутуємо до остигання.

Так у вас виходить коктейлі зі сливи з лимоном та другі – з апельсином.

Сливи можна брати будь-які, тільки регулюйте кількість цукру, щоб напій не був кислим чи надмірно солодким. Можна ще додавати яблука та груші, різні ягоди.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *