«Я печу їх, мабуть, більше ДЕСЯТИНИ разів на рік!»

1. Розігрійте духовку до 175°C (350°F) та змастіть форму розміром 7×11 дюймів. 2. Покладіть розкришений кукурудзяний хліб у миску. 3.

Розтопіть масло на сковороді на середньому вогні. 4 Обсмажте цибулю та селеру до розм’якшення (5–7 хв). 5 Додайте до кукурудзяного хліба. 6. Змішайте курячий бульйон, яйця, шавлію, сіль,

і перець.7. Вилийте у форму.8. Випікайте до золотисто-коричневого кольору (30 хв).9. Подавайте гарячим та насолоджуйтесь!
Інгредієнти: Розкришений кукурудзяний хліб: 3 склянки | Вершкове масло: 2

столові ложки. Цибуля, нарізана кубиками: 1 маленька. Селера, подрібнена: ½ склянки.
Великі збиті яйця: 2. Курячий бульйон: 2 склянки. Сушена шавлія: 1 столова ложка (або за смаком). Сіль: за смаком. Мелений чорний перець: за смаком. Детальніше читайте нижче.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *