Хитрощі шеф-кухаря для хрусткої картоплі фрі, яку так легко оближеш

Чи часто ви прагнете картоплі фрі вдома, бажаючи, щоб вона була такою ж хрусткою та смачною, як у вашому улюбленому фастфуді? Не панікуйте! Ми зібрали найкращі поради щодо приготування хрусткої домашньої картоплі фрі. Смачного!

Як приготувати ідеальну домашню картоплю фрі?

Завдяки своєму унікальному смаку, ці чіпси цінуються в усьому світі. Незважаючи на всі попередження, нут має високий вміст калорій і жирів. Важко встояти перед спокусою з’їдати порцію знову і знову! Це саме те, що потрібно, але й непогана ідея. Якщо ви хочете зробити це під час їх приготування, саме час насолодитися задоволенням! Щоб чіпси були дуже ніжними всередині та хрусткими зовні, додайте наступний трюк.

Як правило, пам’ятайте, що найкраща картопля фрі зберігається тут після подвійного приготування. Вам потрібно буде посмажити її один раз на низькій температурі (якщо ви використовуєте велику кількість оладок), потім вийняти її та покласти на абсорбуючий папір, щоб увібрати зайву олію. Як тільки ви покладете картоплю фрі в холодильник, переходьте до другого етапу приготування: поверніть картоплю фрі в гарячу олію, щоб вона стала хрусткою.

Неттоєз та Лавез піклуються про яблука землі.
Ванна кімната тощо, в основній фазі, тобто декупаж з олією. Для парфе купе краще використовувати мандоліну або траншез. Якщо ви ще цього не зробили, використовуйте добре підібраний куто, щоб покрити невеликі ділянки костюма, що не перевищують 1 сантиметра фарби. Ця частина декупажується батонетами разом з ванною.

Помістіть чіпси в миску з замороженою водою. Залиште на 20 хвилин, щоб видалити зайвий крохмаль. Зберігайте їх у ванній кімнаті та висушіть власною тканиною.
Просто покладіть їх у каструлю та дайте їм висохнути на повітрі. Зробіть «шофер» і допоможіть яблуку прилипнути до землі.
Залиште, поки чіпси не стануть золотисто-коричневими, приблизно 5 хвилин. Не чекайте більше і не їжте чіпси!

Вийміть шкірку, покладіть на неї абсорбуючий папір і дайте їй повільно охолонути. Потім поверніть її в олію. Я займу ці кілька хвилин. Обов’язково одразу помітите добре відміряний блиск (будьте обережні, щоб не залишити темних плям!). Після приготування витріть їх насухо та покладіть назад на абсорбуючий папір, щоб видалити зайву вологу. Ваша картопля фрі буде хрусткою всередині та хрусткою зовні.

Та олія для хрусткої картоплі фрі?
Арахісова олія або інша легка рослинна олія ідеально підходить для приготування найкращої домашньої картоплі фрі. Я хотів би поділитися з вами кількома словами.

Примітка: Арахісова олія, як правило, краща за оливкову, оскільки вона сильно копчена.

Також: Де знаходиться 4-й Коте-де-ла-Рап? Дуже корисна, незвичайна функція.

Полити картоплю фрі вінегретною заправкою?
Полити білою вінегретною заправкою. Залиште
коментар, якщо хочете хрустку картоплю фрі без фрітезу. Вибір високоякісних інгредієнтів має вирішальне значення у ванній кімнаті. Важливо пам’ятати, що найкращі сорти яблук з Франції мають клітини, які, як і яблука, мають тенденцію пізніше відмирати. Важливо, щоб вони містили більше води, крохмалю та цукру. Яблука мають тенденцію шуміти та швидко карамелізуватися. Крім того, надлишок крохмалю робить їх м’якими та чудово вбирають олію. Рішення цієї проблеми? Секретний інгредієнт: вінегретна заправка. Кислотність уповільнює розпад пектину та зберігає свинину. Вона містить розчинну клітковину, яка допомагає підтримувати чистоту, регулює всмоктування жиру під час травлення та підтримує хороший кишковий транзит.

Ось кроки для приготування картопляних чіпсів з вінегретом:
залийте їх меленими яблуками та промийте дуже холодною водою.
Залийте яблука террою (як указано вище). Не забувайте, що для хрустких картопляних чіпсів дуже важливо нарізати їх хвилястою формою за допомогою куто або мандоліни.
Покладіть яблука в миску, залийте піною та трьома краплями білого вінегрету.

Виберіть їх і помістіть у відповідну каструлю з окропом на 1 хвилину. Цей крок видаляє зайвий крохмаль з яблук і залишає красиву, гладку текстуру.
Злийте окріп, злийте холодну воду та помістіть яблука в невелику миску з глазур’ю. Перш ніж переходити до наступного кроку, промокніть яблука насухо абсорбуючим папером.

Зробіть олію в мисці, щоб зробити вас щасливими та допомогти вам

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *