Найкращий курячий салат — ми з чоловіком його обоє обоє любимо

Цей салат з куркою та фетою – легка, освіжаюча та смачна страва, натхненна середземноморською кухнею. Соковита приправлена ​​курка, солоний сир фета, хрусткі овочі та проста вінегретна заправка поєднуються, створюючи здоровий та ситний варіант обіду чи вечері.

Інгредієнти
2 курячі грудки без кісток і шкіри (близько 1 фунта)
½ склянки подрібненого сиру фета
6 склянок мішаної зелені для салату
1 склянка помідорів чері, розрізаних навпіл
1 огірок, нарізаний скибочками
¼ червоної цибулі, тонко нарізаної скибочками
½ склянки оливок Каламата без кісточок
¼ склянки оливкової олії
2 столові ложки червоного винного оцту
½ чайної ложки сушеного орегано
Сіль і перець за смаком
Інструкції
1. Приготування курки
Розігрійте сковороду на середньо-сильному вогні та готуйте курячі грудки по 6–8 хвилин з кожного боку або до повної готовності. Дайте їм відпочити кілька хвилин, перш ніж нарізати смужками.

Продовження читання на наступній сторінці…

2. Приготування салату
. У великій мисці змішайте салатну зелень, помідори чері, огірок, червону цибулю та оливки Каламата. Додайте нарізану курку та покришений сир фета.

3. Приготуйте заправку.
У невеликій мисці або баночці збийте разом оливкову олію, червоний винний оцет, орегано, сіль і перець до однорідної маси.

4. Заправте та подавайте.
Полийте заправкою салат і обережно перемішайте, щоб покрити всі інгредієнти. Подавайте негайно для свіжої та яскравої страви.

Цей салат з куркою фетою ідеально підходить для швидкого та здорового обіду або легкої вечері зі смаком середземноморської кухні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *