Це найсмачніший торт, який я їла за останній час! Розкішний пляцок «Нутелла» з тоненькими шоколадними коржами і ніжним та неймовірно смачним кремом

Сьогодні ще один торт “Нутелла” із тоненькими шоколадними коржами і неймовірно смачним кремом!.

1.Спершу – тісто на 4-5 коржів розміром 30 на 40 см

  • Яйце С0 – 4 шт
  • Борошно – 40 гр
  • Розпушувач – 5 гр
  • Соду – 1/2 ч. ложки
  • Какао – 35 гр
  • Сметана будь-якої жирності – 100 гр
  • Цукор – 120 гр
  • Олія – 80 гр

Приготування:

⚪️Яйця збити з цукром добіла, додати сметану кімнатної температури і масло.

⚪️Ввести сухі інгредієнти, які ви попередньо змішали у мисці

⚪️Нагріти духовку до 170 градусів

⚪️Поділити тісто на 4-5 частин і розрівняти на килимку

⚪️Випікаються коржі дуже швидко – до 5 хвилин, стежте за цим

⚪️Краї коржів можуть бути ламкими, а центр м’який – це норма

⚪️Дати охолонути та прошарувати кремом!

2.Тепер — власне крем «Нутелла»

Крем «Нутелла»

Що знадобиться

  • Вершки 33-35% – 450 гр
  • Шоколадно-фундучна паста – 300-350 гр
  • Желатин – 5 гр
  • Вода для желатину – 25 гр
  • Вершки 33-35% – 30 гр для розведення желатину
Це найсмачніший торт, який я їла за останній час! Розкішний пляцок «Нутелла» з тоненькими шоколадними коржами і ніжним та неймовірно смачним кремом

Як готуємо

⚪️Вершки 450 гр збити до м’яких пік та ввести шоколадно-фундучну пасту

⚪️Збити до більш щільних піків.

⚪️Набряклий желатин розчинити і з’єднати з вершками 30 гр

⚪️Нагріти до розчинення – температура 28-30 градусів, щоб при введенні в основну масу шоколадний крем не розшарувався від високої температури.

Зібрала торт у рамці прямокутної форми, потім 2-3 години стабілізувала в холодильнику і покрила шоколадною глазур’ю.

3.А, так. І про шоколадну глазур.

  • Вершки 33-35% – 100 гр
  • Шоколад молочний – 200 гр

Як готуємо

⚪️Вершки нагріти та з’єднати з молочним шоколадом

⚪️Охолодити до кімнатної температури та залити торт

⚪️Залишити торт на ніч або мінімум 5 годин на просочення

Вага –1.4 кг. Смак –

Це найсмачніший торт, який я їла за останній час! Розкішний пляцок «Нутелла» з тоненькими шоколадними коржами і ніжним та неймовірно смачним кремом

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *