Популярне печиво «Марія» може призводити до розвитку діабету, втрати зубів і навіть стати причиною зупинки серця, – РБК-Україна
У печиві виявили трансжири, пальмову олію та штучні підсолоджувачі – аспартам, сахарин і цикламати.
Схожу загрозу для здоров’я несуть також тістечка «Барні» та «Чоко Пай», які містять ще більше цукру та хімічних домішок.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid0f1TQknj8czbyc13epdZbvTbCZFn25akK83L4vtzMKejZ9WdgLammgSeaHbY6VGbl%26id%3D100025414051588&show_text=true&width=500
Від Марії такого ми не очікували .